La nostra historia

La nostra història va començar quan dos estudiants de cicle superior vam tenir l’oportunitat de desenvolupar un projecte per una empresa. Aquesta tasca ens va donar una visió de com era tenir una empresa i treballar per un client, ja que en ser un cas real, els requeriments eren molt més estrictes. Gràcies a la bona experiència i la satisfacció que vam tenir al realitzar la pràctica, vam decidir passar la idea del nostre pla d’empresa a un negoci real.

Per què som diferents

01.

Responsabilitat

Som conscients que en l’àmbit tecnològic és molt important tenir control i ser responsables de les dades que gestionem, així com vetllar perquè cada fase del projecte tingui la qualitat que es mereixen els nostres clients. Ens preocupa la teva seguretat.

02.

Compromís

Compromesos amb els projectes i els nostres clients, garantint la qualitat dels nostres serveis, amb un tracte proper en qualsevol moment, fins i tot després de finalitzar el desenvolupament. Cuidem el producte, treballem per tu.

03.

Puntualitat

Entregar un projecte a temps és una satisfacció tant per nosaltres com per als clients, per aquest motiu posem tots els esforços en realitzar el servei en els terminis establerts. Puntuals com un rellotge.

04.

Proximitat

Sabem que el tracte proper ajuda en la comunicació i facilita la bona entesa entre les parts, tenint això en compte, aportem als clients el tracte d’una empresa que mira primer les persones, oferint assessorament i suport en totes les fases. El més important per nosaltres ets tu.

05.

Innovació

Mirar sempre al futur, tenint en compte les necessitats de la gent, per mitjà de col·laboracions en projectes innovadors i desenvolupant projectes propis, treballant sempre per l’evolució social i tecnològica. Innovar per millorar el món.

Qui som?

Aitor Catena

Co-founder, CEO & web developer

Robert Sánchez

Co-founder, CTO & app developer

Col·laboracions

Matemàtiques lúdiques i divertides!

Actualment estem col·laborant amb Rubikids, ja que des de Vestigium apostem per l’aprenentatge i la igualtat.

Rubikids neix amb la finalista d’aprendre matemàtiques a través dels cubs i les piràmides de Rubik.

Ofereixen tallers i cursos dirigits a nens, nenes i adolescents on el principal objectiu és estimular de manera lúdica totes les seves capacitats, aprofitant tots els avantatges que el cub de Rubik ofereix.