Fira Municipalia

Reprodueix vídeo

El dia 24 del mes d’octubre vam poder gaudir de la nostra primera experiència com a empresa en un entorn firal dins la Fira Municipalia. En aquest esdeveniment ens va sorprendre la gran varietat d’opcions dins el món urbà així com les novetats que estan sorgint en aquest aspecte.

La fira

La Fira Municipalia és una fira dedicada als productes que milloren la vida de les persones en els nuclis urbans. Aquest esdeveniment aplega tota mena de projectes i productes que busquen innovar la vida de les poblacions i els ajuntaments aprofiten per contractar les millors opcions.

La nostra experiència a la fira

Vam poder-hi estar poca estona, no obstant vam poder conèixer altres empreses, les quals en el seu àmbit, com també ho fa la nostra empresa, busquen millorar la vida de les persones.

Una de les coses que més ens va sorprendre va ser la quantitat de millores que es poden fer a coses tan simples com un contenidor o un banc.

En definitiva l’experiència va ser molt gratificant i esperem poder repetir en futures fires i esdeveniments donant-nos a conèixer i agafant experiència.

Conclusió:

Valoració final:

4/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram