Conecta Lleida&Business

Reprodueix vídeo

El dilluns 4 de novembre, vam desplaçar-nos fins a la Llotja de Lleida per tal d’assistir a la trobada Connecta organitzada pel grup Global Lleida. Un acte creat amb la intenció de connectar noves empreses de diferents sectors i oferir la possibilitat d’unir projectes i experiències.

Networking

En la primera etapa de la tarda, vàrem endinsar-nos en una sessió de “networking”, en la qual totes les empreses teníem l’oportunitat de presentar el que fem, al mateix temps que escoltàvem els altres projectes, en un ambient que ràpidament va esdevenir amigable i proper entre tots els assistents. A part de poder crear vincles entre les empreses també vam aprendre alguns conceptes empresarials per mitjà de jocs, i les autoritats assistents van aportar uns punts de vista molt interessants.

Conferencia sobre comunicació

Vam poder-hi estar poca estona, no obstant vam poder conèixer altres empreses, les quals en el seu àmbit, com també ho fa la nostra empresa, busquen millorar la vida de les persones.

En la segona part de la trobada, vam gaudir d’una conferència del senyor Jordi Urbea, en la qual per mitjà d’exemples i fent ús de la seva experiència, va transmetre als assistents la necessitat de complementar la publicitat i recollida de dades amb la presència digital de les empreses.

Conclusió:

Per anar finalitzant aquest article, ens agradaria felicitar a Global Lleida per l’organització, ja que ha estat una experiència molt gratificant per nosaltres, tenint en compte que en els moments inicials aquestes trobades ajuden a començar tenint en compte coses que ni et podries plantejar.

Valoració final:

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram