Càpsula formativa

El dia dotze de desembre, vam assistir a una càpsula formativa impulsada per Global Lleida i impartida per Laia Martínez (Ingenia Moments). La formació va tenir una durada de 8 hores repartides en dos dies i oferia coneixements sobre com obtenir clients.

Primer dia

El primer dia va estar enfocat en el plantejament dels temes a tractar i una primera presa de contacte amb els continguts. Vam poder reflexionar sobre el tipus de client que volíem i el missatge per atraure’ls, així com posar-nos en la seva pell per tal d’entendre les seves necessitats i preocupacions. Per altra banda, també vam descobrir l’existència de grups de temàtiques on els usuaris poden interactuar per compartir coneixements i fer publicitat d’aspectes relacionats amb la temàtica.

Segon dia

En el segon dia se’ns va plantejar la necessitat de tenir una pàgina web, ja que és la carta de presentació d’un negoci i una eina molt pràctica quan la gent vol informació d’un comerç o servei. Per altra banda, aprenguérem la importància de tenir unes xarxes socials actualitzades amb contingut interessant per als clients, complementàriament també vam conèixer les diferents xarxes socials disponibles i els seus avantatges.

Conclusió

En aspectes generals la càpsula formativa va estar molt interessant i útil, els punts tractats eren correctes i aportaven visions que realment poden ajudar a complir els objectius d’una empresa. Pel que fa a la metodologia, les classes eren majoritàriament pràctiques i enfocades a la participació de tots els assistents.

 

I vosaltres, sou membres o coneixeu els grups temàtics? Podeu contestar aquesta pregunta als comentaris.

Valoració final:

4/5

Comparteix aquest article a:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Fotografies de l'esdeveniment: