Perquè disseny web?

Una pàgina web és la porta d’entrada a la teva empresa i productes que ofereixes, per aquest motiu a Vestigium fem la pàgina web que mereix el teu esforç empresarial, amb un disseny agradable per l’usuari i tots els apartats que no poden faltar en el teu negoci.

Que oferim?

Disseny

Disseny creat per ser fàcil d’utilitzar i intuïtiu,100% personalitzable i adaptat a cada dispositiu per aconseguir donar la visibilitat que es mereix la teva empresa.

Tipus de desenvolupament

Desenvolupament de pàgines amb disseny adaptatiu que garanteixen la bona visibilitat en totes les opcions amb les quals pots visualitzar la web.

Mòduls

Desenvolupament basat en mòduls oferint una personalització completa que s’adapti a la idea que volen dur a terme els nostres clients.

Publicació

Oferim als nostres clients la possibilitat de publicar la pàgina web per tal que el client pugui gaudir d’una web sense cap mena de preocupació.

Manteniment

Manteniment complet del projecte amb comunicació constant al client dels avenços en la resolució garantint sempre el correcte funcionament, així com un manteniment periòdic dels servidors.

Assessorament web

Assessorament personalitzat tenint en compte tots els aspectes del món web, proporcionant al client els coneixements necessaris per poder realitzar el millor projecte.

Galeria

Galeria

Algun dubte?

Si necessites més informació no dubtis en contactar amb nosaltres