Perquè disseny mòbil?

En l’actualitat és molt important la presència en el món tecnològic, és per aquest motiu pel qual oferim un desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils, adaptades a les necessitats de cada persona/empresa i amb un disseny personalitzat i pensat amb molta cura per tal que l’usuari tingui una experiència enriquidora quan utilitzi l’aplicació.

Que oferim?

Disseny

Disseny creat per ser fàcil d’utilitzar i intuïtiu,100% personalitzable i adaptat a cada sistema operatiu per tal de donar la visibilitat que es mereix la teva empresa.

Tipus de desenvolupament

Programació en un o diversos tipus de dispositius o en desenvolupament multiplataforma, per donar l’opció perfecta pels teus objectius i possibilitats econòmiques.

Mòduls

Desenvolupament basat en mòduls per tal d’oferir la possibilitat d’afegir o eliminar les opcions de l’aplicació, fins i tot després de l’entrega del projecte.

Publicació

En finalitzar el projecte publiquem l’aplicació a la botiga d’aplicacions de la plataforma, així com les futures actualitzacions permetent-te gaudir de l’aplicació sense preocupacions.

Manteniment

Manteniment complet del projecte amb comunicació constant al client dels avenços en la resolució garantint sempre el correcte funcionament.

Assessorament

Assessorament personalitzat tenint en compte tots els aspectes del món dels telèfons intel·ligents, proporcionant al client els coneixements necessaris per poder realitzar el millor projecte.

Galeria

Galeria

Algun dubte?

Si necessites més informació no dubtis en contactar amb nosaltres